Agua de Florida spray (Elysium)

25.95 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Agua de Florida spray

op traditionele wijze gemaakt door vrouwen

Elysium
In de oude Griekse mythologie is Elysium (of ‘Elysion’ in het Grieks) een onderdeel van de Griekse onderwereld. Hier kwam de held Aeneas terecht nadat hij door Tartarus (het helse deel van de onderwereld) was gereisd. Elysium is de plek waar helden en degenen die een deugdzaam leven hadden geleid, verblijven.
Net als Aeneas beginnen we aan onze eigen heldenreis. Reizend door onze eigen onderwereld (of onbewust), krijgen we kansen om alle duisternis onder ogen te zien en te omarmen, voordat we thuiskomen in het licht van ons hart. Als een lotusbloem, die bloeit uit de dikke, zware, donkere modder.

Ritueel gebrouwen Agua de Florida

De blend is gemaakt volgens een geheim recept dat van mond-tot-mond is overgedragen door vrouwen van de Q’ero-stam in de Andes – beter bekend als:  ‘Agua de Floresta’ of ‘Agua de Florida’. De vrouwen komen samen voor een gezamenlijk ritueel, waarin zij dit brouwsel maken en er gebeden en intenties aan toevoegen.
In navolging van deze traditie wordt deze spray in een rituele setting gebrouwen door enkel vrouwen. Elk brouwsel van het Aqua de Florida is gelimiteerd tot één oplage en uniek voor het seizoen en de energieën van de dag waarop het werd gebrouwen.

Het gebruik van de Elysium spray
De spray heeft een verhelderend en kalmerend effect op de geest. Je kan het gebruiken door twee keer op je handen te sprayen, wrijf je handen vervolgens tegen elkaar en maak cirkelvormige bewegingen rond je lichaam om je energieveld te zuiveren. Ruik dan aan je handen en neem de kleine binnenkant, naar je hart, om je terug te brengen naar je centrum.

Een andere manier om Aqua de Florida te gebruiken is door het in een kamer spuiten om de energie in de kamer te zuiveren en een holistische sfeer te creëren.

Let op: Deze spray is niet voor inwendig gebruik.

Inhoud: 30ml

Ingrediënten: 40% biologische alcohol, mix van heilige & geneeskrachtige planten, kruiden en bloemen, helende kristallen en krachtvoorwerpen

Disclaimer
Wij doen geen medische claims en kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit oneigenlijk gebruik van onze producten. Wij geloven dat Aqua de Florida ingezet kan worden ter ondersteuning, net als onze andere producten.