Keltisch zeezout 50g – 100g (droog)

2.503.95 incl. btw

Artikelnummer: 802096 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Keltisch zeezout 50g – 100g (droog)

Wat is Keltisch zeezout?

Keltisch zeezout is een bijzonder soort zout geoogst aan de zuidelijke Atlantische kust van Frankrijk, net zoals het beroemde Franse zout, fleur de sel. Het is een geconcentreerde vorm van zeezout en heeft een donkerde kleur dan het bekende keukenzout. De kleur heeft een grijze tint en het zout is iets plakkeriger.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Kan je Keltisch zeezout drinken?

Het antwoord in het kort: ja. Niet meer dan 2,4 gram natrium per dag is de regel. Natrium zit ook in Keltisch zeezout.

Bestel Keltisch zeezout online.

Je kunt keltisch zeezout of andere kruiden kopen in onze webshop!

Disclaimer: Overmatige inname van zout kan leiden tot negatieve gezondheidseffecten. Daarom is het verstandig om Keltisch zoutwater niet te vaak te drinken! 

Extra informatie

Gewicht N/B
Keltisch zeezout

Keltisch zeezout 50g, Keltisch zeezout 100g