Katoenen zakjes

1.001.99 incl. btw

Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Beschrijving

Katoenen zakjes met verschillende formaten

We bieden drie verschillende soorten katoenen zakjes. Hieronder lees je de exacte formaten. De katoenen zakjes zijn duurzaam, zo kan je ze bijvoorbeeld wassen als ze vies worden. We werken daarom ook het liefst met katoenen zakjes en fluwelen buideltjes. Plastic vermijden we zoveel mogelijk in ons productassortiment, al komen we er helaas nog niet helemaal aan bij sommige artikelen. Je kan de katoenen zakjes o.a. gebruiken om je edelstenen in op te bergen, je pendel(s), runen, kleine schedeltjes, botjes en nog veel meer. Zo kan je ze bijvoorbeeld gebruiken om je spirituele spulletjes te beschermen tegen stof en vuil, maar ook om je jezelf spiritueel te beschermen.

De katoenen zakjes lenen zich namelijk goed om je spirituele bescherming veilig en gemakkelijk bij je te dragen. Bijvoorbeeld in de vorm van een samengesteld zakje met kruiden en edelsteentjes. In de grootste zakken pas natuurlijk ook wat grotere dingen, zoals de schedels van klein tot middelgrote dieren. Alle formaten beschikken over een sluittouwtje, zo kan je gemakkelijk de inhoud binnen houden. Hoe je de zakjes vult en of je überhaupt wel gebruikt voor spirituele zaken is uiteraard aan jou 🙂

Wat zijn de precieze afmetingen van de verschillende formaten die we aanbieden?

Kleine katoenen zakjes

Maat S = 10 x 14 cm
Maat M = 13 x 18 cm
Maat L = 17 x 23 cm

Je kan elk katoenen zakje bestellen via het uitklap menu. Daar kan je gemakkelijk kiezen welk van de formaten je het liefst wilt. Maak je liever gebruik van fluwelen zakjes? Dan kan je deze ook vinden in onze heksen webshop.

Als je vragen of opmerkingen hebt m.b.t. de producten zoals de katoenen zakjes, maar ook spiritualiteit en traditionele hekserij, kan je altijd terecht bij ons via info@moonchildren.nl indien gewenst maken we een telefonische afspraak.

Extra informatie

Afmetingen N/B
Katoenen zakje

Katoenen zakje S (10 x 14cm), Katoenen zakje M (13 x 18cm), Katoenen zakje L (17 x 23cm)