Herderstasje 50g- 100g

2.503.95 incl. btw

Artikelnummer: 802028 Categorie: Tags: ,

Herderstasje

Een kruid rijk aan mineralen. In de volksgeneeskunde werd ze vroeger gebruikt bij bloedstelping en huidziekten. Dit omdat ze een penwortel heeft, welke een aardende werking heeft op de mens, ze heeft een grote weerstand.
De magische toepassing is gericht naar het ‘stoppen van het bloeden’. Mensen kunnen lijden door allerlei omstandigheden. Herderstasje werkt emotioneel en energetisch beschermend.

Herderstasje spirituele en magische gebruiken:

Toekomstsperspectief samen met Laurier, kaneel en jeneverbessen die je als amulet bij je draagt.
Verzacht de ‘wonden’
Beschermt tegen ‘wonden’
Aardend

Herderstasje associaties* met elementen:

Aarde
Jupiter
*zoals bij vele kruiden kan het element veranderen, afhankelijk van de bronnen die men gebruikt. Het is beschreven in de ‘taal der kruiden’ als een ‘aardekruid’

Hoewel er weinig tot geen informatie beschikbaar is voor contraindicaties van herderstasje, raden we af de kruiden in te nemen tijdens zwangerschap.

De kruiden die wij aanbieden zijn bedoeld om te branden.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen - en zelf te oefenen - met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Herderstasje

Herderstasje 50g, Herderstasje 100g