Kaneelstukjes 50g – 100g

2.503.95 incl. btw

Artikelnummer: 802007 Categorieën: , Tag:

Beschrijving

Kaneelstukjes (Cassia vera)

De kruiden die wij aanbieden zijn bedoeld om te branden.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Kaneelstukjes zijn heerlijk zoet en kunnen gebruikt worden voor de thee, in eten of om te branden. De stukjes komen uit Indonesië.

Kaneelstukjes en spiritualiteit?

Net als bij de andere kruiden, thee en specerijen kunnen kaneelstukjes voor iedereen een andere spirituele betekenis hebben. De uitleg en toepassingen die we geven berusten altijd op algemene bekendheden. Dit hoeft niet een-op-een voor jou van toepassing te zijn. Meer hierover kun je leren in de workshop zintuigontwikkeling, Bone magic (workshopsreeks), opleiding tot heks (een jaar) of in een op een begeleiding. Daarnaast geven we ook toepassingen die we zijn tegengekomen. Dat wil niet zeggen dat wij het zelf ook zo gebruiken of dat jij dit zou moeten doen. Wil je dit wel proberen? Kies dan iets wat bij jou en je intenties past.

Kaneelstukjes staan bekend om hun zoete smaak en geur. In eten en thee brengen ze je rust en wekken een aangenaam gevoel op. Daardoor worden ze op spiritueel gebied vaak in verband gebracht met liefde, passie en gemoedsrust. We zien ook dat de kaneelstukjes gebruikt worden voor o.a. genezende krachten (spiritueel), het aantrekken van kracht, rijkdom in de vorm van succes, geluk en geld. Kaneelstukjes staan ook voor het opwekken van je spirituele kant in algemene zin en zouden daarnaast je levenskracht (Chi) versterken.

Kaneelstukjes toepassingen

Waar worden kaneelstukjes voor gebruikt?

Het branden van kaneel geeft een aangename geur die helpt te ontspannen. Doordat het je spirituele kant versterkt wordt het vaak gebruikt bij meditaties. Hierbij plaats je wat kaneelstukjes op een kooltje en gaat vervolgens aan de slag met je ritueel / meditatie.

Wanneer je samen bent met je partner wordt het branden van kaneel gebruikt om een liefdevolle geur op te wekken. Deze staat bekend om zijn afrodiserende werking.

Het branden van wierook of het gebruiken in thee. Dit wordt gedaan om een ontspannen sfeer te creëren.

Er zijn nog veel andere manieren om kaneelstukjes in te zetten. Je kan bijvoorbeeld een hanger, klein potje, buideltje of amulet maken of gebruiken om de kracht ervan bij je te dragen. Je kan het ook mengen met bijvoorbeeld kruiden of stenen die je intentie versterken.

Extra informatie

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kaneelstukjes

Kaneelstukjes 50g, Kaneelstukjes 100g