Daslook 50g- 100g

4.956.95 incl. btw

Artikelnummer: 802053 Categorie:

Beschrijving

Daslook kopen [zakje van 50 gram of 100 gram]

Je kan bij ons daslook kopen naast vele andere kruiden, maar de heerlijke geur die je tegemoet komt als je een zakje daslook opent? Dat gaat nooit vervelen, vinden wij. Het is een van onze favoriete kruiden, o.a. om te mengen door het eten, thee en voor andere gebruiken.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Daslook

Daslook 50g, Daslook 100g