Brandnetelwortel 50g – 100g (gemalen)

2.954.95 incl. btw

Artikelnummer: 802037 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Gemalen brandnetelwortel kopen bij Moonchildren

Gemalen brandnetelwortel kopen, deze is o.a. geschikt om te mengen met koud of warm water. Ofwel: je kan er, als je wilt, gewoon brandnetelthee mee maken. De gemalen brandnetelwortel kan je makkelijk online bestellen en wordt verpakt per 50 of 100gram.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Brandnetelwortel

Brandnetelwortel 50g, Brandnetelwortel 100g