Alantswortel 50g- 100g

2.953.95 incl. btw

Artikelnummer: 802069 Categorie:

Beschrijving

Alantswortel kopen bij Moonchildren

Ben je op zoek naar AA kwaliteit Alantswortel? Wij bieden verpakkingen van 50 en 100 gram. Je kan bij ons de Alantswortel kopen / online bestellen.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Alantswortel

Alantswortel 50g, Alantswortel 100g