Zonnesteen (per steen 1.5 – 3cm) India

2.50 incl. btw

Op voorraad

Zonnesteen (1.5 - 3cm)

Zonnesteen, de fonkelende edelsteen die niet alleen uw zintuigen prikkelt maar ook uw geest verlicht. Zonnesteen, gekenmerkt door zijn oranjerode kleur met schitteringen die dansen als zonlicht op water, is een veldspaat variant met unieke insluitsels van rode hematiet.

Deze bijzondere steen, variërend in grootte van 1.5 tot 3 cm en vaak doorspekt met strepen van witte kwarts en glinsterende insluitsels, is meer dan alleen een visueel genot. Hij is getrommeld of gepolijst, maar behoudt zijn natuurlijke oneffenheden en putjes - getuigenissen van zijn authentieke schoonheid.

Zonnesteen is een krachtige bondgenoot voor de ziel. Hij werkt stemmingsverbeterend en stimuleert een scala aan positieve eigenschappen: levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Met Zonnesteen in uw leven verwelkomt u een goed humeur en een positieve kijk op het leven.

Deze edelsteen is eenvoudig te verzorgen; hij kan gereinigd en opgeladen worden via alle bekende methoden (water, maanlicht, op- en ontlaad steentjes en rook van bijv. Palo Santo of Witte salie). Zijn metafysische eigenschappen resoneren prachtig met het heiligbeen chakra (2e) en zonnevlecht chakra (3e), waardoor hij bijzonder geschikt is voor diegenen geboren onder de sterrenbeelden leeuw en weegschaal.

Betreed een wereld waar elke dag straalt met de warmte van de zon. Laat Zonnesteen uw gids zijn naar een leven vol glans en positiviteit. Voeg dit stukje natuurlijke magie toe aan uw collectie en voel hoe uw welzijn floreert onder zijn liefdevolle energie. Met Zonnesteen vindt u de zonnige kant van het leven, elke dag opnieuw.

Disclaimer:
Edelstenen genezen niet. De beschrijving van deze en andere stenen berust op ervaring van de gebruikers en is niet wetenschappelijk aangetoond. De stenen zijn geen vervanging voor medicijnen, therapie of andere medische behandelingen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Wij geloven zelf dat stenen energie bevatten net als ons mensen en vooral ingezet kunnen worden ter ondersteuning van ons welzijn.