Gebrande Amethist (Citrienkwarts) Brazilië (50 gram)

9.95 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Citrienkwarts (gebrande amethist)

Citrien wordt vaak gevonden in de omgeving van ijzer met insluitsels en is een kwarts variant. In vele gevallen is citrien kunstmatig gekleurd. Bij ruwe Citrien gaat het vaak om gebrande Amethist. Zuivere citrien is duurder dan de kunstmatige.

Citrien is een vrolijke energie en geeft je vrolijkheid en helpt tegen depressies en zwaarmoedigheid. Het geeft je vitaliteit en een zonnige uitstraling. Ook geeft het je concentratie en ondersteund het tegen faalangst en examenvrees. Citrien helpt bij diabetes (let op met medicatie!) en stimuleert het de bloedcirculatie.. Draag Citrien op de huid om lichaamsgeuren tegen te gaan.

Citrien wordt gevonden in Brazilië, Madagaskar en Kongo.

Chakra’s: Zonnevlecht chakra

Disclaimer:
Edelstenen genezen niet. De beschrijving van deze en andere stenen berust op ervaring van de gebruikers en is niet wetenschappelijk aangetoond. De stenen zijn geen vervanging voor medicijnen, therapie of andere medische behandelingen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Wij geloven zelf dat stenen energie bevatten net als ons mensen en vooral ingezet kunnen worden ter ondersteuning van ons welzijn.