Even voorstellen: Mijn naam is Joyce van Tilborg, traditionele heks.

De meesten van jullie kennen mij al, toch even een korte introductie omdat ik dit had afgesproken met Ella en Saskia. Ik ben vanzelfsprekend erg blij met het tot stand komen van de samenwerking tussen de zusterpagina’s. Mijn naam is Joyce en ik heb de groep Moonchildren (facebook.com/groups/moonchildren.hekserij) ruim een jaar geleden opgericht.

Samen met een gezellig team, onderhoud ik deze FB-groep met veel plezier. Hoewel de kennis van hekserij binnen mijn familie al van generatie tot generatie overgedragen werd, maakte ik pas écht kennis met hekserij in de praktijk – in Schotland. Daar heb ik gewoond, bekenden daar hebben me toen kennis laten maken met hekserij op een manier die voor mij goed voelde. Ik merkte direct dat ik er affiniteit mee had. Daarom heb ik op dat moment besloten om bij een oudere traditionele heks in de leer te gaan.

Inmiddels zijn er al een aantal jaren verstreken en heb ik me onder begeleiding, met boeken en door praktijkervaring steeds verder kunnen verdiepen in hekserij. Binnen hekserij springt er voor mij al jaren één onderdeel uit waar ik gek op ben: het werken met energie, die dichtbij de natuur staat. Dit doe ik m.b.v. botten, schedels en andere dierenoverblijfselen.

Mijn visie op magie is dat een individu altijd zijn eigen pad kiest. Hij of zij weet zelf of of iets fijn aanvoelt en of het een passende keuze is. Ik geloof dat je het meeste uit magie haalt als je jouw eigen stijl/pad gevonden hebt. Om daadkrachtig rituelen uit te voeren moet je volgens mij eerst met jezelf in balans zijn, daarom begin ik in de hekserij workshops die ik aanbied altijd met een stukje shadow work.

Door emoties te leren onderscheiden kun je het toepassen in je dagelijkse leven en is het toe te passen in magie. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat goed ontwikkelde zintuigen de basis zijn voor succesvolle rituelen. Daarom heb ik ervoor gekozen om workshops aan te bieden waarin ik dieper in kan gaan op de bovenstaande gebieden. Verder is mijn website-/shop volop in ontwikkeling, workshops kan je er al vinden, eind April kun je er ook 120 tot 150 verschillende kruiden vinden, schedels, botten, edelstenen sieraden en nog meer benodigdheden. Mocht je meer willen weten over de workshops of webshop? Neem dan een kijkje op: Moonchildren