keltische Kaartlegging

 

Keltische kaartlegging laten doen

Keltisch kruis kaartlegging of windrichting kaartlegging laten doen? Dat is mogelijk op afspraak bij Moonchildren. Een kaartlegging duurt +- 1 uur en de kosten bedragen €50,- p.u.  Het is mogelijk om jouw kaartlegging te plannen via info@moonchildren.nl we kunnen niet garanderen dat we dezelfde dag al een kaartlegging voor je kunnen doen. 

Waar komt de ‘Keltisch kruis’ kaartlegging vandaan? 

De Keltische kaartlegging binnen de Tarot, wordt ook wel “Bokaal en Staaf-legpatroon” genoemd. Arthur Waite introduceerde de kaartlegging in de Rider-waite Tarot in 1910. Het is uitgegroeid tot een van de meest gebruikte leggingspatronen in de Tarotwerld. Met de juiste ervaring en een gevoel voor kaartlezen, kan de lezer uitgebreide antwoorden uit deze methode halen. Dat vergt echter veel oefening en ervaring. Wij gebruiken echter geen Tarotkaarten, maar gewone kaarten. Dat doen we omdat wij persoonlijk meer affiniteit hebben met deze kaarten. Dat maakt het voor ons persoonlijk mogelijk om meer diepgang te bereiken. De heksen van Moonchildren hebben daarom niet alleen les gehad in deze methode, maar hebben zich ook jarenlang toegelegd op het beheersen van deze methode.

 

 

 

Wat maakt jullie kaartlegging uniek? 

Wij stellen vragen altijd op positieve wijze. Dat wil niet zeggen dat je altijd een positieve kaart krijgt. Soms gebeurt het dat je informatie krijgt die je liever niet wilt horen. We kunnen niet veranderen wat in de kaart staat. Soms is dat misschien iets wat je (nog) niet wilt/kunt accepteren. Wees hier op voorbereid.

Hoe haal ik het maximale uit een kaartlegging?

Denk voorafgaand aan de sessie altijd na over de vragen die je wilt stellen (en welke je wellicht wilt mijden). Stel je vragen bewust samen. Het kan altijd zijn dat je minder leuke of zelfs erg vervelende antwoorden krijgt. Ga een keltische kaartlegging in met een open mind,

Wat voor soort vragen kan ik stellen? 

Het is mogelijk om algemene kaarten te laten leggen. Wil je specifieke antwoorden? Bijvoorbeeld bij een situatie waarin je antwoorden zoekt op het gebied van: liefde, je relatie, gezondheid, financieel of zakelijk succes? Dan is dat mogelijk. Eigenlijk kun je alle vragen stellen over je huidige situatie. (Ook over je nabije toekomst) waar je een antwoord op wilt hebben, maar zoals we al eerder aangaven.. Denk goed na over de vragen die je wilt stellen. We begrijpen hoe fijn het soms is antwoorden te krijgen. We vragen deelnemers echter om niet te frequent een legging te laten doen. Niet voor onszelf, maar voor jou. Divinatie is een verrijking zolang je er niet van afhankelijk wordt. 

heks coaching joyce

Wie legt de kaarten voor me?

Mijn naam is Joyce en ik leg de kaarten voor je. In – en buiten – de sessie heb ik uitgebreid de aandacht voor je. Als je vragen hebt m.b.t. de Keltische kaartlegging, maar ook over andere dingen m.b.t. hekserij, mag je mij altijd een mailtje sturen. Dan plannen we een geschikt moment om te bellen.

M.b.t. de kaartlegging: Ik leg de kaarten voor je via een Zoom afspraak, per telefoon, maar liever nog in een face to face afspraak. Je bent altijd welkom! Het fysieke kaart laten leggen doe ik in Goirle (vlakbij Tilburg). 

Adres

KVK 80396658
24/7 online bestellen

Email

info@moonchildren.nl

Openingstijden

Je kan altijd bij ons
bestellen, 24u per dag

Hekserij webshop