Dennennaalden thee 50g – 100g

1.953.50 incl. btw

Artikelnummer: 802006 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Dennennaalden thee kopen [te gebruiken voor o.a. thee]

Dennennaalden thee kopen? Dat kan, bij moonchildren verkopen we zakjes met dennennaalden waar je zo je eigen thee mee kan zetten?  Hoe? Heel simpel. Je pakt simpelweg een theelepel en neemt flinke schep dennennaalden. Deze plaats je in een kopje, je giet er kokend water overheen, wacht 6-10 minuutjes, en voila. Je hebt je zelfgemaakte heerlijke dennennaalden thee.

Je kan de dennennaalden thee bij ons kopen in zakjes van 50 of 100 gram. Vind je het idee van scherpe naaldjes in je kopje niet zo fijn? Dan hebben we ook accessoires voor je thee en zelfs theesets met zeef. In deze zeefjes leg je de naalden, na het trekken van de dennennaalden in het kokend water, haal je de zeef, incl. alle dennennaalden er met gemak weer uit. Natuurlijk zijn er naast dennennaalden thee maken nog genoeg andere (spirituele) manieren om wat met de dennennaalden te doen.

Bij wet zijn wij beperkt in het verschaffen van informatie over de toepassingen van kruiden. Gebruik je momenteel geneesmiddelen? Stop dan niet met de inname van deze medicijnen. Vervang medicijnen nooit zonder eerst een arts te raadplegen. Zorg dat u zich bij aandoeningen, complicaties, zwangerschap en andere afwijkende omstandigheden eerst goed laat informeren.

Wil je meer diepgaande informatie over het werken met kruiden en natuurlijke producten? Kies er dan voor om onze losse workshop: zintuigontwikkeling, het jaarprogramma opleiding tot heks of de workshop reeks: Bone Magic te volgen. Er is in de hekserij workshops volop ruimte om vragen te stellen – en zelf te oefenen – met het ontwikkelen van je zintuigen. Zintuigelijke ontwikkeling staat los van het inwendig gebruik van kruiden. We gaan in deze workshop niet in op de inname van kruiden.

Extra informatie

Gewicht N/B
Dennennaalden

Dennennaalden 50g, Dennennaalden 100g