Bloedmagie visie. Ikzelf adviseer je om eerst over dit onderwerp te lezen, navraag doen bij mensen die ervaring ermee hebben en ga er niet mee aan de slag als je net met magie bent begonnen. Er word gesuggereerd dat het zeer moeilijk zou zijn om vervloekingen weg te krijgen , waarbij er gebruik is gemaakt van bloedBloedmagie, hoeft niet niet te betekenen dat er sprake is van een bloedbad of dat je schade aan moet richten aan iets wat leeft.

Dus laat de kinderen, albino’s en dieren met rust 😂 Bij de meeste vormen van hekserij wordt bloedmagie gezien als iets zeer krachtigs, die niet lichtvaardig opgevat moet worden.

Als je besluit om met bloedmagie aan de slag te gaan, doe dat dan veilig en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Gebruik een ontsmette speld of andere tools, zorg dat je bent voorbereid en doe geen domme dingen. Je hoeft niet je handpalm open te snijden, zoals het in films gebeurt. “In sommige tradities is het gebruik van bloed het meest krachtige hulpmiddel.

Ondanks de dramatische effecten die je in films en op televisie ziet, wordt bloed tijdens magie slechts zelden en voor zeer specifieke doeleinden gebruikt. In mijn visie gebruik je dit niet bij de eerste beste bevlieging, maar juist en op een verantwoorde en veilige manier kan bloed een enorme stimulans zijn voor spreuken/rituelen.

Bloed wordt niet alleen geassocieerd met de dood, maar ook met leven. Het is ook een symbool van zowel pijn als liefde. Bloed kan een leven vernietigen, maar bloed geven kan ook een leven redden. Bloed is een van de ultieme paradoxen, en het gebruik ervan hoeft niet eng of kwaadaardig te zijn.

Bloedmagie betekent niet noodzakelijk het offeren van dieren of mens. Het kan prima worden gedaan, zonder rariteiten en als het correct wordt gedaan, hoeft het niet eens bloedbad aan te pas te komen. Culturen over de hele wereld gebruikte al eeuwen bloed, sperma en urine in hun magie.

Tevens wordt het door de geschiedenis heen in verschillende tradities teruggevonden. Bloedmagie is simpelweg het gebruik van een paar druppels van je eigen bloed om een ​​magische band tussen jezelf en jouw magie te creëren. De meeste ervaren mensen welke werken met magie, zijn het erover eens dat bloedmagie niet voor beginners is. Waarom wordt dit gezegd, waarschijnlijk omdat er tal van andere dingen zijn die je kunt gebruiken. Tevens is het goed om je eerst met de basis bezig te houden, een stuk ethiek en uit te vinden wie je nou zelf bent, voordat je je eigen bloed gaat gebruiken. Probeer te werken met haar, nagelknipsels of speeksel voordat je verder gaat met bloed.

‘De waarheid is dat bloedmagie behoorlijk krachtig is en prima te gebruiken als je weet wat je doet. Bloedmagie mag niet te lichtvaardig of onzorgvuldig worden uitgevoerd; maar het verdient niet de ‘taboe’ stempel te krijgen, welke sommigen het eraan geven.

Waarom zou je bloedmagie gebruiken?
Je kunt bloed om verschillende redenen inzetten namelijk: Scrying / Waarheid / Aantrekking Verbinding Vruchtbaarheid / onvruchtbaarheid. Plezier Inzegenen.

Bloedmagie & veiligheid

Bij alles zijn er do’s en don’ts waarvan je op de hoogte moet zijn. Houdt rekening met deze tips, zodat jij jezelf of anderen geen pijn doet. Hoewel het in sommige tradities wordt toegestaan dat iemand je bloed consumeert, zodat je controle krijgt over de persoon, gelooft men in andere tradities dat het juist het tegenovergestelde is: door je bloed te consumeren, krijgt diegene macht over jou.

Hoe dan ook, denk aan je veiligheid, vergeet niet dat je via bloed ziekteverwekkers overgedragen kunnen worden, het innemen van bloed kan zelfs giftig zijn.Neem nooit het bloed aan van iemand die niet in staat is om dit te geven of niet wil instemmen. Dit omvat, mensen die bewusteloos zijn, verzwakte mensen, mensen die psychische problemen hebben welke niet goed weten wat het inhoudt, kinderen en/of dieren.

Dit geldt ook voor iemand die geen medewerking wil verlenen (dit geldt ook voor dieren omdat ze geen toestemming kunnen geven).Gebruik nooit meer dan een paar druppels.

Smeer uw bloed niet aan mensen af en visa versa. En ik kan het niet genoeg benadrukken, onthoudt dat veel ziekten via bloed kunnen worden overgedragen.

Gebruik nooit bloed, noch rechtstreeks, noch door het in een drankje te doen. Meer dan een paar theelepels kunnen hemochromatose veroorzaken en mogelijk ernstige orgaanschade veroorzaken.

Laat anderen niet jouw bloed drinken, of het door het eten verwerken, dit zou kunnen betekenen dat je de macht overdraagt aan die persoon, en dus zou dat niet de juiste manier zijn tenzij je dit zelf wilt.De juiste manier om bloedmagie veilig uit te voeren:Ontsmet het gebied van de huid met een alcoholdoekje of een ontsmettingsgel. Ontsmet je speld of mesje wanneer je deze gebruikt.

Prik net genoeg om de huid te breken. Knijp er een paar druppels uit voor gebruik.Maak het wondje schoon en doe er een pleistertje op. En mensen die een langere bloedtijd hebben door bloedverdunners of onderliggend lijden, ga jezelf geen wonden toebrengen, trek dan je stoute schoenen aan en ga naar een poelier voor wat kippenbloed. Zorgvuldigheid is dus geboden en dus alles wat met bloed in aanraking is geweest dien je schoon te maken nadat je klaar bent je ritueel of spreuk.

Sommigen zullen bepaalde dingen begraven, anderen branden het op, de een bewaard het en weer een ander gooit het weg. Doe je ding zou ik zeggen.Als je een vrouw bent kun je je menstruatiebloed gebruiken in plaats van jezelf te prikken. Je kunt menstruatiebloed opvangen en tijdelijk bewaren, ook hier geldt dat je rekening dient te houden met hygiëne. Ik heb nog een kanttekening,……voor de een betekent menstruatiebloed een nieuw begin, voor de ander wordt het beschouwd als onrein omdat menstruatiebloed afval betekent.

Tja, wie heeft er nou gelijk? Het is aan jou omdat te beslissen! Hoewel er geen leeftijdsgrens is en niet illegaal, wil ik je erop wijzen dat je beter is om je eerst in de materie verdiepen. Er kunnen veel dingen misgaan en kan het kan gevaarlijk zijn als je niet oplet!

Vraag de ervaren mensen om advies, dit kun je ook doen door ze pb te sturen. Er zijn vast wel mensen te vinden die je verder kunnen en willen helpen. Shoot if you dare 😂😂 mensen vul me aan, graag zelfs ❤️