Zonnesteen B trommelstenen 500 gr. (mt3)

90.75 incl. btw

500 gram trommelstenen van de half-edelsteen Zonnesteen in B-kwaliteit. Formaat ca. 2-3 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561201485 Categorie:

Beschrijving

De 500 gram trommelstenen Zonnesteen kopen

Een zakje met 500 gram knuffelstenen Zonnesteen in B-kwaliteit, het formaat is ca. 2 tot 3 cm. Draag ze bij je of leg ze op een fijne plek in je huis of kantoor.

De werking van de trommelstenen Zonnesteen

Vreugde en optimisme: Zonnesteen staat bekend om zijn vermogen om vreugde, optimisme en positieve energie te bevorderen. Het wordt vaak gezien als een kristal dat kan helpen bij het overwinnen van somberheid en negatieve gedachten. Zelfvertrouwen en zelfexpressie: Het wordt geloofd dat zonnesteen kan helpen bij het versterken van zelfvertrouwen en zelfexpressie. Het moedigt mensen aan om hun ware zelf te uiten en zich comfortabel te voelen in hun eigen huid.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Passen deze Zonnesteen trommelstenen helemaal bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de vreugde en het optimisme die de Zonnesteen edelstenen te bieden hebben? Bestel de gladde Zonnesteen dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.