Zilveren Labradoriet armband (handgemaakt)

299.00 incl. btw

Uitverkocht

Beschrijving

Zilveren Labradoriet armband (handgemaakt)

Op zijn hoogste punt 8cm breed. Lees hieronder de spirituele betekenis van Labradoriet.

Labradoriet (Spectroliet)

  • Oorsprong: Italië, Groenland, Finland, Rusland, canada en Scandinavië
  • Grijsachtig tot zwart, met blauw en geel
  • De Labradoriet is een iriserende steen, wat wijst op zijn mooie kleurenspectrum. Dit kleurenpalet ontstaat doordat de minerale steen licht absorbeert en weerkaatst.

Spiritueel

Labradoriet is een mystieke en beschermende steen die het bewustzijn verhoogt en verbinding legt met universele energieën. Hij beschermt je tegen ongewenste energieën en houdt de eigen energie vast.

Voor mensen die therapie volgen kan deze steen hulp bieden doordat hij negatieve energie opvangt.* Hij brengt onderdrukte herinneringen boven.  Angsten, onzekerheden, trauma’s hebben eigenschappen die je kunnen beperken. Deze steen is een hulp om het geloof in jezelf en het universum te versterken.

Aan het aura kunnen negatieve energieën kleven maar deze steen zal ze helpen opruimen. Negatieve denkvormen zullen hierdoor makkelijker omgebogen kunnen worden tot positieve denkvormen of neutraliseren.

Doordat deze steen een goede begeleider is bij veranderingen zal hij helpen jezelf te overstijgen. Labradoriet geeft volharding en kracht in je denken en daden.  Contemplatie en inspectie naar je innerlijke, wat ervoor zorgt dat je beter in balans bent tussen intellect en intuïtie.

Voor mensen met een overactieve geest is hij kalmerend. Deze steen is ook geschikt voor de creatieve mind en brengt nieuwe ideeën.

Labradoriet is een steen die het etherische en fysieke lichaam harmoniseert. Spirituele wilskracht, bewustzijns verhogende werking. Deze esoterische steen helpt ons kennis beter op te nemen. Maar hij helpt ook bij stimuleren van intuïtie. De boodschappen die in ons onbewuste plaatsvinden worden hierdoor beter begrepen.

Positie Labradoriet hartchakra,

Positie gele Labradoriet zonnevlechtchakra

* Kamp je met mentale of psychische problematieken? Raadpleeg altijd eerst een arts en zoek professionele hulp. Een edelsteen is nooit een vervanging van professionele hulp. Wij geloven dat edelstenen ondersteunend kunnen werken, maar schrijven er geen helende eigenschappen aan toe.