Yoni massage set Serpentijn Jade / Roze kwarts

59.90 incl. btw

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561063755 Categorieën: ,

Beschrijving

Yoni massage set Serpentijn Jade / Roze kwarts

Yoni massage set met een Serpentijn Jade yoni-ei van 45×34 mm (incl. touwtje) en een witte Roze kwarts yoni -stick. Wordt geleverd met een folder met instructies voor oefeningen, reiniging en andere handige weetjes.

Jade ei – Zuivert en beschermt, herstelt celvorming en heelt hechtingen, heeft positieve werking op het hormoonstelsel, bevordert vruchtbaarheid. Roze kwars stick – Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Hij opent het hart en maakt je ontvankelijk voor liefde. Roze kwarts stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid zien.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel de massage set online

Je kunt de massage set in onze website kopen. Neem ook een kijkje bij onze andere producten!