Yoni massage set Jaspis / Obsidiaan

59.90 incl. btw

Yoni massage set met een Jaspis yoni-ei van 47×34 mm (incl. touwtje) en een Obsidiaan yoni -stick. Wordt geleverd met een folder met instructies voor oefeningen, reiniging en andere handige weetjes.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561052353 Categorie:

Beschrijving

Yoni massage set Jaspis en obsidiaan

Jaspis ei – Bevordert passie en activeert seksualiteit, brengt vitaliteit en creativiteit, herstelt spieren en zenuwen en heft blokkades op.

Obsidiaan stick – Werkt beschermend en schenkt zelfacceptatie. Reinigt je van negatieve energie en verzacht trauma’s.

Voor meer info over de werking van edelstenen kijk je in onze mineralen databank.

Yoni ei

Ook wel  tantra-ei of energie-ei genoemd, zijn erg in opkomst. Yoni is al sinds mensenheugenis het woord voor vagina, baarmoeder of heilige tempel in het Sanskriet. Al door de eerste Taoïsten werden Yoni eieren gebruikt voor versteviging van de spieren rondom de bekkenbodem. Zij zien dit gebied als de bron voor een gezond en gelukkig leven.

Yoni eieren worden tegenwoordig vooral door vrouwen gebruikt voor yoni-yoga, yoni meditatie en yoni-massage om de bekkenbodem- en vaginaspieren te trainen. Dit heeft bijvoorbeeld voordelen voor vrouwen tijdens en/of na een zwangerschap, maar kan ook helpen bij blaasincontinentie. Tevens verbetert deze de doorbloeding, geeft stevigheid en bevorderd het orgastisch vermogen.

Yoni massagestick

Deze brengt de Yoni en het lichaam in balans. Ze werkt subtiel op het zenuwstelsel, zodat je onnodige emotionele en fysieke spanningen in dit gebied los kunt laten. Dit heeft een positief effect op de heupen.