YogaStyles Yoga Swing Paars

89.95 incl. btw

Wat is een Yoga Swing ?

De yoga swing is eigenlijk een soort combinatie van schommel, hangmat  en trapeze, gemaakt van nylon parachutestof met extra handvatten. Je kunt er allerlei yoga oefeningen in doen, maar ook gewoon zitten, liggen,hangen,schommelen etc.

Een fantastische manier om met je lichaam te werken.

Onze YogaStyles Swing is leverbaar in 8 prachtige kleuren.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561635990 Categorieën: , ,

Beschrijving

YogaStyles Swing

 

 Word een flying yogi met de YogaStyles Swing

 

YogaStyles introduceert de Yoga Swing voor een nieuwe manier van Yoga. In de Verenigde Staten en Australië is Anti-Gravity Yoga al heel populair

In België is het bekend onder de naam Hangmat Yoga.

In Nederland zijn er steeds meer beoefenaars van deze vorm van yoga.

 

Wat is een Yoga Swing ?

De yoga swing is eigenlijk een soort combinatie van schommel, hangmat  en trapeze, gemaakt van nylon parachutestof met extra handvatten.

Je kunt er allerlei yoga oefeningen in doen, maar ook gewoon zitten, liggen,hangen,schommelen etc.

Een fantastische manier om met je lichaam te werken.

Onze YogaStyles Swing is leverbaar in 8 prachtige kleuren.

 

 

Hoe werkt de YogaStyles Swing ?

Met de yoga swing is het veel eenvoudiger om bepaalde yogaoefeningen te doen die normaal heel moeilijk zijn vanwege de zwaartekracht.

Vooral de omgekeerde houdingen zijn heel plezierig en worden in de klassieke yoga al veel toegepast. Met de yoga swing worden deze oefeningen makkelijker en daardoor heb je meer tijd om je te focussen op je ademhaling en kun je je beter ontspannen.

Deze vorm wordt ook wel inversie genoemd.

Bij inversie hang je ondersteboven, waardoor er tractie aan de wervelkolom wordt gegeven. Veel mensen hebben hier baat bij. Het is een goed hulpmiddel bij rugpijn, ischias en hernia. Maar het ontspant ook de spieren,verbetert je houding en vermindert stress.

Wij adviseren om de inversie rustig op te bouwen. Luister naar je lichaam. Mensen met hoge bloeddruk en andere medische klachten wordt geadviseerd om eerst contact op te nemen met de huisarts.

De YogaStyles Swing is zowel door beginners als gevorderden goed te gebruiken.

 

 

De YogaStyles Swing bestaat uit:

Yogaswing is gemaakt van de hoogste kwaliteit nylon en dus heel sterk. Made in Europe. 3 sets hand- en voetgrepen in een fraaie YogaStyles draagtas.

Elke Yoga Swing wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een gebruiksaanwijzing.

 

De YogaStyles Swing is eenvoudig in hoogte aan te passen. De bijgeleverde verstelbare nylon banden zijn 140 cm lang en hebben 10 verschillende niveaus om de Yoga Swing aan te haken.

De voet- en handgrepen- drie aan elke zijde- zijn gemaakt van een duurzaam type schuimrubber en hebben het gewenste antislip effect.

 

De YogaStyles Swing is gemaakt een nylon prachutestof en deze stof is ventilerend en schimmelvrij en wasmachine bestendig