Wulfeniet ruw gekristalliseerd nr.01

101.00 incl. btw

Ruw stukje Wulfeniet gekristalliseerd, deze is 99 gram en is 8 cm, vindpaats Marokko.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561199263 Categorie:

Beschrijving

De Wulfeniet ruw nr.1 kopen

Ruw gekristalliseerd stukje Wulfeniet, deze wordt gevonden in Marokko. Dit stukje Wulfeniet is 99 gram en 8 x 5 x 3,5 cm. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de Wulfeniet edelstenen

Wulfeniet is een mineraal dat bekendstaat om zijn opvallende oranje tot oranjegele kleur en wordt vaak gevonden in geologische formaties en mijnen over de hele wereld. Hier zijn enkele kenmerken en feiten over wulfeniet: Chemische samenstelling: Wulfeniet is een lood-molybdaatmineraal en heeft de chemische formule PbMoO4. Het bevat lood (Pb), molybdeen (Mo), zuurstof (O) en wordt vaak geassocieerd met andere mineralen. Uiterlijk: Het mineraal heeft vaak een kenmerkende heldere oranje tot oranjegele kleur, waardoor het opvalt in gesteente en mineralencollecties. Spirituele en alternatieve geneeskunde: In sommige spirituele en alternatieve geneeswijzen wordt wulfeniet geassocieerd met eigenschappen zoals helderheid, concentratie en de bevordering van positieve energie. Het wordt soms gebruikt in kristaltherapie, maar het is belangrijk op te merken dat deze toepassingen niet wetenschappelijk zijn bewezen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Wulfeniet perfect bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de concentratie en helderheid die deze Wulfeniet te bieden heeft? Bestel de ruw Wulfeniet dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van deze steen jou extra steun biedt.