Wolf Agaat gekristalliseerd nr.2

519.00 incl. btw

Wolf sculptuur van gekristalliseerde Agaat. Deze mooie wolf is ca.  13 x 13 x 5 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561192875 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Het wolf sculptuur Agaat gekristalliseerd nr. 2 kopen

Wolf sculptuur van gekristalliseerde Agaat. Deze unieke wolf is ca. 13 cm lang, 13 cm breed en 5 cm dik. Het sculptuur weegt ca. 955 gram.

De werking van Agaat

Agaat is een sterk aardende, stabiliserende en beschermende steen die innerlijke rust bevordert. De steen kan je overzicht geven en laat je objectief en in kalmte naar jezelf en andere kijken . Agaat kan je helpen om met een nuchtere houding naar dingen te kijken en helpt je rationeel en logisch te denken. Agaat wordt veel gebruikt tijdens de zwangerschap. Niet alleen vanwege haar rustgevende en kalmerende werking, maar ook omdat ze de groei stimuleert en de baarmoeder verwarmt. De steen heeft een positief effect op de ogen, de blaas en de bloedvaten. Het mineraal beschermt de aura en brengt balans.
Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze unieke wolf perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en bescherming die de Agaat te bieden heeft? Bestel de gekristalliseerde wolf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.