Wall art: Berken op de bedding

542.00 incl. btw

Het was een hete dag hoog in de Georgische bergen. De gletscher leek zienderogen te smelten. Uit haar mond kwam een aanhoudende brul van het water dat naar beneden stroomde.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000064209 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Kunstwerk Wall art Berken op de bedding kopen

Het was een hete dag hoog in de Georgische bergen. De gletsjer leek zienderogen te smelten. Uit haar mond kwam een aanhoudende brul van het water dat naar beneden stroomde. De rivier was uit haar bedding en vond nieuwe wegen, door het berkenbos, langs de bomen. Dit kunstwerk voor aan de muur is 120 x 80 cm en weegt ca. 5,5 kilo.

Totstandkoming van Wall art Berken op de bedding

De print is gedrukt op de beste kwaliteit, de vele details in deze foto komen haarscherp over. De afdruk grootte is 1200 mm bij 800 mm. Elke keer, wanneer de print van dichtbij wordt bekeken, zijn er weer nieuwe details te ontdekken. De print is geplakt achter 5mm dik plexiglas. Hierdoor krijgt de foto een hele mooie dieptewerking, komen de kleuren nog extra tot leven en is de plaat relatief licht.

Bestel direct online
Past dit prachtige fotokunstwerk bij jouw interieur? Bestel de dan Berken op de bedding direct online en verrijk je woning of werkplek.