Vivianiet ruw nr.1118

365.00 incl. btw

Een mooi stuk gekristalliseerde Vivianiet uit Roemenië van 53.4 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1000000061246 Categorie:

Beschrijving

Het stuk Vivianiet ruw kopen

Bijzonder stuk gekristalliseerde Vivianiet met afmetingen van 12 x 2.5 x 2 cm met een gewicht van 53.4 gram. De vindplaats van het ruwe stukje Vivianiet is Roemenië.  

De werking van de edelsteen Vivianiet

De halfedelsteen Vivianiet heft negatieve energie op. Op deze manier reinigt hij je aura en verwijdert negativiteit uit je gedachten. Door zijn kracht helpt Vivianiet het verleden beter te verwerken en ondersteunt je om je doelen en dromen waar te maken. Zo brengt de edelsteen je leven in balans. Het is een helpende steen bij tegenslagen en (oorlogs)trauma’s. De steen kan helpen je relatie met je partner op te frissen en de ruimte een fijne energie te geven. Op fysiek niveau ondersteunt Vivianiet het zelfhelend vermogen van je lichaam en bevordert op deze manier het fysieke herstel van wonden. Ook je immuunsysteem kan baat hebben bij Vivianiet.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past het ruwe stuk Vivianiet perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan reiniging van je omgeving en je aura die Vivianiet jou te bieden heeft? Bestel de het ruwe stuk Vivianiet direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.