Versteend palmhouten bord nr.08

210.00 incl. btw

Versteend palmhouten bord uit Indonesië. Deze houten plak is 32 cm op zijn breedst en 900 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561205469 Categorie:

Beschrijving

Het Versteend palmhouten bord nr.08 kopen 

Grote plak / schijf van dit bijzondere versteende palmhout. Dit bord is 32 x 25,5 x 2,5 cm en 900 gram. De vindplaats van dit fossiele palmhout is Indonesië. Prachtig fossiel om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer of kantoor te zetten om daar van de energie te genieten. Je ontvangt de steen van de foto.

De werking van het versteende palmhout 

Fossiel palmhout heeft verschillende spirituele eigenschappen die gunstig kunnen zijn voor de drager of de gebruiker. Fossiel palmhout kan een krachtige bondgenoot zijn bij spirituele groei en ontwikkeling. Het kan helpen bij het openen van het hartchakra en het derde oog, waardoor je intuïtie wordt versterkt en je spirituele inzichten worden verdiept.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit versteende palmhouten bord perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het doorzettingsvermogen en geduld die het versteende palmhout te bieden heeft? Bestel deze versteende palmhouten plak dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van het fossiel jou extra steun biedt.