Versteend houten schijf nr.1225

69.00 incl. btw

Schijf versteend hout uit Indonesië met afmetingen van 21 x 17.5 x 2 cm en een gewicht van 1.42 kg.

Uitverkocht

Beschrijving

De Versteend houten schijf nr.1225 kopen

Een mooie gepolijste schijf van versteend hout uit Indonesië. De schrijf heeft afmetingen van 21 cm x 17.5 cm en is ongeveer 2 cm dik. Het gewicht van de schijf versteend hout is 1.42 kg.

De werking van versteend hout

Versteend hout is zeer aardend en beschermend, werkt rustgevend en brengt je in balans.  De steen beschermt tegen overprikkeling en beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf en helpt je veilig te voelen. Het helpt bij het afvoeren van negatieve energie en emoties. Versteend hout maakt geduldig en ondersteunt bij hoog sensitiviteit of hoog gevoeligheid. Het heeft een positieve werking op het skelet, de botten, de rug, AD HD en hyperactiviteit. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online 

Past deze schijf van versteend hout perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan het bescherming tegen overprikkeling en bevordering van je geduld die versteend Hout jou te bieden heeft? Bestel de schijf van versteend hout direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.