Versteend houten schaal nr.2

105.00 incl. btw

Versteend houten schaal uit Indonesië met een doorsnee van 15 x 14.5 cm, gewicht 1.68 kg.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1221 Categorieën: ,

Beschrijving

De Versteend houten schaal nr.2 kopen

Een mooie gepolijste schaal van versteend hout uit Indonesië. De schrijf heeft afmetingen van 15 cm x 14.5 cm en is 5 cm hoog. Het gewicht van de schaal versteend hout is 1.68 kg.

De werking van versteend hout

Versteend hout is zeer aardend en beschermend, werkt rustgevend en brengt je in balans.  De steen beschermt tegen overprikkeling en beschermt je tegen negatieve invloeden van buitenaf en helpt je veilig te voelen. Het helpt bij het afvoeren van negatieve energie en emoties. Versteend hout maakt geduldig en ondersteunt bij hoog sensitiviteit of hoog gevoeligheid. Het heeft een positieve werking op het skelet, de botten, de rug, AD HD en hyperactiviteit. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze schaal van versteend hout perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan het bescherming tegen overprikkeling en bevordering van je geduld die versteend Hout jou te bieden heeft? Bestel de schaal van versteend hout direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.