Versteend houten decoratie schijf nr.8

425.50 incl. btw

Prachtige versteend hout decoratieschijf van 43 x 65 x 4,5 cm. De decoratieschijf weegt 18,5 kg.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561082213 Categorieën: ,

Beschrijving

De versteend houten decoratieschijf nr. 8 kopen
Prachtige versteend hout decoratieschijf van 43 x 65 x 4,5 cm. De decoratieschijf weegt 18,5 kg. De versteend houten schijf kan worden gebruikt als salontafel of als decoratie voor in huis of aan de muur. Let op! De schijf wordt zonder stalen standaard geleverd, deze is optioneel leverbaar, u kunt dit aangeven in het opmerkingsveld.

De werking van de versteend houten decoratie schijf nr. 8
Versteend hout is zeer aardend en beschermend. Het mineraal beschermd je tegen negatieve invloeden van buitenaf en kan je helpen om je veilig te voelen. Versteend hout laat je meer thuis voelen en vermindert daarmee heimwee. De steen heeft een positieve werking op het skelet, de rug en de botten. Versteend hout bevordert rust en zorgt ervoor dat je in balans komt. Het mineraal ondersteund bij hoog sensitiviteit of hoog gevoeligheid. Van versteend hout wordt gezegd dat het de stofwisseling stimuleert en zo overgewicht tegen gaat.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze decoratie schijf perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de veiligheid en rust die de versteend hout te bieden heeft? Bestel de schijf direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.