Versteend hout aangepolijst Madagaskar, p/kg

90.99 incl. btw

Versteend hout, aangepolijste stukken, dus half ruw, half gepolijst.

Vindplaats is Madagaskar.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561029614 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Versteend hout (Fossiel hout) aangepolijste stukken, dus half ruw, half gepolijst. De prijs is per kilo. De afmetingen zijn 200 gram tot 1 kilo, van ca. 10 tot 17 cm. Vindplaats Madagaskar.

Versteend hout staat erom bekend om je vitaler te maken. Het helpt bij het aarden en contact te leggen met moeder aarde. Versteend hout draagt daarbij ook bij aan het gevoel thuis te zijn, waar je ook bent. Daardoor is fossiel hout zeer geschikt om in te zetten bij bijvoorbeeld heimwee. Versteend hout heeft een krachtige energie die eraan bij draagt om door te blijven zetten en vol te houden, ook als het moeilijker wordt. Versteend hout werkt kalmerend en brengt je tot rust en tijden van stress of na trauma. Versteend hout kan daarnaast ook de stofwisseling reguleren en daarmee obesitas verminderen. Ook kan versteend hout helpen bij chronische verkoudheid door je lichaam te zuiveren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop