Toermalijn zwart sculptuur nr.18

156.00 incl. btw

Sculptuur van de half-edelsteen zwarte Toermalijn uit Madagaskar. Deze steen is 12 cm en 1,244 kg. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561200792 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

De Toermalijn zwart sculptuur nr.18 kopen

Prachtige superkwaliteit sculptuur van zwarte Toermalijn. De steen is 12 x 9,5 x 4 cm en weegt 1244 gram. Zet deze bijzondere sculptuur van Toermalijn zwart als decoratie in je woning. De vindplaats van deze zwarte Toermalijn is Madagaskar. 

De werking van de Toermalijn zwart sculptuur 

Een sculptuur van zwarte toermalijn heeft krachtige energetische eigenschappen die overeenkomen met die van zwarte toermalijn in ruwe vorm. Zwarte toermalijn staat bekend om zijn beschermende werking tegen negatieve energieën, straling en elektromagnetische vervuiling. Een sculptuur van zwarte toermalijn kan deze beschermende eigenschappen uitstralen en fungeren als een energetisch schild in de ruimte waarin het zich bevindt. Deze sculpturen worden gewaardeerd om hun vermogen om een veilige en gebalanceerde atmosfeer te creëren. Ze kunnen helpen bij het neutraliseren van spanningen en stress, en worden vaak gebruikt om een gevoel van innerlijke rust en kalmte te bevorderen. Zwarte toermalijn staat er ook om bekend dat het negatieve energie omzet in positieve energie, waardoor het een gunstige steen is voor emotionele stabiliteit en het loslaten van spanningen en zorgen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Toermalijn zwart sculptuur nr.18 helemaal bij jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de stabiliteit en veiligheid die de Toermalijn edelsteen te bieden heeft? Bestel deze Toermalijn sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.