Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.01

53.60 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Toermalijn roze in Lepidoliet uit Madagaskar. Deze sculptuur is 266 gram en 9 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203625 Categorieën: ,

Beschrijving

De Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur nr.01 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van Toermalijn roze in Lepidoliet. Deze Toermalijn roze in Lepidoliet is 266 gram in gewicht en 9 x 4 x 3,5 cm. De vindplaats van deze Toermalijn roze in Lepidoliet is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Toermalijn roze in Lepidoliet

De combinatie van lepidoliet en roze toermalijn creëert een krachtig energetisch veld dat diepe emotionele heling mogelijk maakt. Het opent het hartchakra en helpt bij het loslaten van oude emotionele wonden en blokkades die spirituele groei kunnen belemmeren.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Toermalijn roze in Lepidoliet sculptuur perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan het openen van het hartchakra en loslaten van blokkades die de Toermalijn roze in Lepidoliet edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.