Toermalijn groen gekristalliseerd ruw nr.18

65.00 incl. btw

Ruw gekristalliseerd stuk van groene Toermalijn. Het stuk is ca. 3 x 2 x 2 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 1553 Categorie:

Beschrijving

Het stuk Toermalijn groen gekristalliseerd ruw nr.18 kopen
Mooi gekristalliseerd stuk van groene Toermalijn. Het ruwe Toermalijn groen stuk is ca. 3 cm lang, 2 cm breed en 2 cm hoog. Het stuk weegt 4,5 gram.

De werking van het stuk Toermalijn groen gekristalliseerd ruw nr.18
Groene Toermalijn staat bekend om zijn beschermende en reinigende werking. Toermalijn groen laat je goed aarden en brengt je lichaam en geest in balans. De steen kan je helpen om negatieve gedachten en gedragsproblemen om te zetten in positieve gedachten. Groene Toermalijn kan je helpen om jouw emoties in balans te brengen door je auraveld te reinigen, daardoor wordt je meer ontspannen. Het mineraal bevordert kracht, energie, doorzettingsvermogen, geluk en zelfvertrouwen. Toermalijn groen heeft een positieve werking op het hart en de lever.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past dit ruwe stukje perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de kracht en energie die de groene Toermalijn te bieden heeft? Bestel het gekristalliseerde stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.