Tijgeroog ruw stuk nr.01

99.80 incl. btw

Prachtig ruw stuk Tijgeroog uit Zuid-Afrika, 15 cm in formaat en 1,995 kilo.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561210043 Categorieën: ,

Beschrijving

De Tijgeroog ruw stuk nr.1 kopen 

Ruw brok van de half-edelsteen Tijgeroog. Deze ruwe edelsteen is 1995 gram en is 15 x 10 x 9 cm. De vindplaats van deze Tijgeroog is Zuid-Afrika. Prachtig Tijgeroog mineraal om bijv. ter decoratie in je werkkamer zetten om daar van zijn energie te genieten. Je ontvangt het stuk van de foto. 

De werking van de ruwe Tijgeroog

Een ruwe tijgeroog uit Zuid-Afrika heeft verschillende eigenschappen die aan deze steen worden toegeschreven. Tijgeroog staat bekend als een beschermende steen die moed, zelfvertrouwen en balans bevordert. Het wordt vaak gebruikt om negatieve energieën af te weren en om innerlijke kracht te versterken. Daarnaast wordt tijgeroog ook geassocieerd met helder denken, focus en het nemen van beslissingen. Het kan helpen bij het verbeteren van de concentratie en het verhogen van het zelfbewustzijn. Sommige mensen geloven ook dat tijgeroog emotionele stabiliteit bevordert en helpt bij het loslaten van angst en twijfel. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past deze ruwe Tijgeroog perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de innerlijke kracht en concentratie die de Tijgeroog edelsteen te bieden heeft? Bestel deze ruwe Tijgeroog dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.