Stilbiet op Chalcedoon ruw nr.6

235.00 incl. btw

Op Chalcedon gekristalliseerd roze Stilbiet uit India 115 gr, 20 x 4 x 4 cm

Uitverkocht

Beschrijving

De Stilbiet op Chalcedoon ruw nr.6 kopen

Uniek stukje Stilbiet gekristalliseerd op Chalcedoon met de afmeting van 20 x 64 x 4 cm. De vindplaats is India.

De werking van Stilbiet

Stilbiet is een creatieve steen die de intuïtie opent en een liefdevolle en ondersteunende vibratie aan elke onderneming schenkt; nuttig bij metafysische activiteiten op alle niveaus. Het aardt spirituele energie en zet intuïtieve gedachten op het fysieke vlak in daden om. Stilbiet biedt steun aan spirituele reizen door het fysieke contact te beschermen en te handhaven. De steen geeft leiding en wijst de weg tijdens de reis, ongeacht de bestemming. Als je stilbiet bij de hoogste vibratie gebruikt, helpt het je om naar de hogere spirituele regionen te reizen en de bewuste herinneringen aan de ervaringen aldaar mee terug te nemen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past dit stukje Stilbiet op Chalcedoon ruw perfect bij jouw interieur en heb jij behoefte aan creativiteit en intuïtie die Stilbiet jou te bieden heeft? Bestel de Stilbiet op Chalcedoon online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.