Smaragd hanger in zilver nr.9

78.95 incl. btw

Geslepen Smaragd gezet in 925 sterling. Ca. 23 mm lang en is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)

Uitverkocht

Artikelnummer: SmaHZ09 Categorieën: ,

Beschrijving

De zilveren hanger van Smaragd kopen.
De edelsteen Smaragd in ronde vorm geslepen, gezet in 925 sterling. De hanger is ca. 23 mm lang en is handgemaakt in India. (De hanger wordt zonder ketting geleverd.)

 

De werking van de Smaragd hanger in zilver.
Smaragd heeft een toegeschreven werking op het geheugen, de longen, het hart, de ruggengraat, spieren, ogen en gezichtsvermogen en werkt ontgiftend op de lever. Smaragd helpt je bij het verbreden van de visie en vergroot je onderscheidingsvermogen. De steen staat o.a. voor waarheid en gerechtigheid. Brengt evenwicht in relaties en helpt je om open en eerlijk met elkaar te communiceren. Smaragd bevordert het herstel na infectieziekten. Hij is een sterke heler voor het hart en kan het fysieke hart helpen te herstellen van allerlei vormen van onbalans of ziekte. Tevens kan Smaragd een kalmerende werking hebben wanneer je te maken hebt met fobieën, zoals bijvoorbeeld claustrofobie. Smaragd kan door zijn regenerende werking huidklachten doen verminderen.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

 

Bestel direct online.
Past deze Smaragd hanger bij jouw outfit, of heb jij behoefte aan de kalmerende werking die de Smaragd edelsteen te bieden heeft? Bestel de edelsteenhanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop