Serpentijn 1 kg. trommelstenen (mt3)

155.00 incl. btw

1 kilo aan Serpentijn (Jade of Infiniet) trommelstenen van ca. 25 tot 40 mm. De vindplaats van deze Serpentijn is Afghanistan.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561082336 Categorie:

Beschrijving

De trommelstenen Serpentijn kopen
1 kilo trommelstenen van de edelsteen Serpentijn, Serpentijn wordt ook wel Jade genoemd. Deze Serpentijn wordt gevonden in Afghanistan. De maten variëren van 25 tot 40 mm en soms wat groter, de kleuren kunnen iets van groen, geel en wit bevatten.

 

De werking van de Serpentijn trommelstenen
Groene Serpentijn, ook wel Infiniet genoemd, is een kalmerende en geruststellende steen. Groene Serpentijn staat bekend als genezersteen, omdat hij de gaten in je energieveld heelt, maar ook diepe wonden die je hebt opgelopen door verraad of scheiding. Het mineraal kan je geestelijke kracht geven wanneer je in de put zit door verlies, scheiding of verraad. Serpentijn groen kan je zelfvertrouwen geven, omdat je minder gevoelig wordt voor wat andere mensen zeggen, hierdoor zul je je onafhankelijker gaan opstellen. De steen heeft een positieve werking op de spieren en het bindweefsel. Groene Serpentijn werkt heilzaam bij chronische vermoeidheid en zware uitputting. Het mineraal geeft direct pijnverlichting op lichamelijke klachten en huiduitslag. Groene Serpentijn wordt gebruikt bij meditatie en helpt je om deva’s, elfen en de geestwezens te zien. De steen wordt ook gebruikt bij massage en reiki, omdat hij een helend effect heeft op alle niveaus.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Passen deze Serpentijn trommelstenen perfect bij jouw project? Of heb jij behoefte aan het zelfvertrouwen en de energie die deze edelsteen te bieden heeft? Bestel de trommelstenen Serpentijn direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.