Seraphiniet half gepolijst nr.3

169.00 incl. btw

Uniek stuk Seraphiniet half gepolijst. De Seraphiniet steen is 10,2 x 6 x 0,6 cm en weegt 62,7 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561082473 Categorieën: , ,

Beschrijving

De Seraphiniet half gepolijst nr. 3 kopen

Uniek stuk Seraphiniet half gepolijst. De Seraphiniet steen is 10,2 cm lang, 6 cm breed en 0,6 cm dik. Het stuk weegt 62,7 gram.

De werking van de Seraphiniet half gepolijst nr. 3

Seraphiniet is een variant van Clinchloor. Het mineraal heeft een positieve werking op de longen, het bloed en het hart. Seraphiniet geeft spirituele verlichting. Seraphiniet vermindert moedeloosheid en futloosheid. Het is een zeer krachtige en genezende steen voor zowel het lichaam, de ziel en de geest. De steen brengt de chakra’s weer in balans.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de Seraphiniet half gepolijst nr.3 direct online

Past dit half gepolijste stuk perfect bij jouw interieur / praktijk of heb jij behoefte aan de spirituele verlichting die de Seraphiniet te bieden heeft? Bestel het stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.