Septarie half gepolijst stuk 400 – 550 gram

58.50 incl. btw

Septarie half gepolijst stuk van 400 tot 550 gram.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561193018 Categorieën: , ,

Beschrijving

Septarie half gepolijst stuk van 400 – 550 gram kopen

Septarie half gepolijst stuk van 400 tot 550 gram. De vindplaats is Madagaskar. Het stuk is ca. 7 – 10 cm groot. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s.

De werking van Septarie

Septarie wordt ook wel Dragon stone of schildpaddensteen genoemd. Het kristal bevordert daadkracht, standvastigheid, kalmte, vrolijkheid. Septarie kan zorgen voor balans in je gevoel en in je gedachtes. Het is een zeer aardende steen. het mineraal heeft een heilzame werking bij huidproblemen, nieraandoeningen, zwellingen en darmklachten. Septarie heeft een positief effect op de bloedsomloop, de stofwisseling en het hart. De steen kan je helpen om meer tolerantie en aandacht te krijgen voor de ander.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de septarie half gepolijst direct online

Past dit mooie stuk perfect bij jou? Of heb jij behoefte aan de balans en vrolijkheid die de Septarie te bieden heeft? Bestel het half gepolijste stuk direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.