Seleniet wit gekristalliseerd A nr.3

160.00 incl. btw

Seleniet wit gekristalliseerd ruw stuk van 400 gram, afmetingen 14 x 10 x 8 cm. Dit stuk kan vanwege breukgevaar alleen opgehaald worden!

Uitverkocht

Artikelnummer: 290 Categorieën: ,

Beschrijving

Seleniet wit gekristalliseerd ruw stuk van 400 gram, afmetingen 14 x 10 x 8 cm. Dit stuk kan vanwege breukgevaar alleen opgehaald worden!

 

Seleniet geeft houvast en controle. De steen heeft fysiek een positieve werking op de ruggengraat, de hersenen en versterkt weefsel. Seleniet heeft een bevorderende werking op de vruchtbaarheid en borstvoeding. Hij maakt je jong, vitaal en vrolijk en versterkt de intuïtie. Seleniet helpt tegen hyperactiviteit en gespannenheid. Hij werkt pijnstillend, ook bij voorweeën. Seleniet kan een heilzame werking hebben op epilepsie, oedeemvorming en het effect van vrije radicalen. Helpt bij hormoonschommelingen en geprikkeldheid. Seleniet helpt je om je af te schermen tegen negatieve energie en emoties van binnen en buitenaf.

 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!