Scrying bowl

35.00 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Scrying bowl

Scrying bowl in zwarte uitvoering. Je krijgt bij de schaal om te scryen ook olie. Je kan de schaal gebruiken voor divinatie. Doe het water in de scrying bowl. Druppel vervolgens een paar druppels olie in het water. Roer evt. met je vingers, laat het water troebel worden zodat het goed weerspiegelt. Breng jezelf tot rust en in balans voor je gaat scryen. Houd je intentie scherp en je geest leeg, focus je op ontspannen wijze op het olieachtige water in de schaal. Laat de boodschappen binnenkomen zonder oordelen.

Scrying is een vorm van divinatie. Voor sommigen zal deze divinatie-vorm al bekend zijn. Is het dat voor jou nog niet? Lees dan hier verder.

Wat is scrying?

De kans is groot dat je nog niet van scrying hebt gehoord. Het is een vorm van divinatie (toekomst voorspellen / boodschappen ontvangen), maar hier in Nederland wat minder bekend dan bijvoorbeeld: pendelen, Tarot en andere kaartleggingen. Tijdens een scryingsessie leg je contact om boodschappen en inzichten te ontvangen. Dus wees hier op voorbereid, emotioneel voor jezelf en je spirituele bescherming. Want je stelt jezelf bewust open. Hoe dat werkt? Dat lees je hieronder.

Hoe werkt scryen met een scrying bowl?

Een scrying bowl is een schaal die je vult met water. Het water vertroebel je vervolgens met olie zodat het een weerspiegelend oppervlak heeft. Een veelvoorkomende manier van scryen is mede door de reflectie, scrying bij de maan, waarbij verschillende fases voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het geeft inzicht en antwoord op je vragen. Dat kan in de vorm van beelden, geluiden of andere sensaties zijn.

Een scrying bowl is een van de middelen voor divinatie. Het lijkt heel simpel. Kijken in het water, boodschappen binnen laten komen, klaar. Toch? In de praktijk lijkt dat vaak toch wat moeilijker. Het vergt training. Je moet zelf eerst in balans komen, rust vinden en je openstellen. Voor een ‘kijk’ in andere dimensies is een weerspiegeling nodig. Om deze weerspiegeling te bereiken, waarop je je kan focussen, is het het best een donkere kleur te gebruiken. Daarom hebben we gekozen voor zwarte scrying bowls.

Als je gaat scryen kan je dat doen onder het maanlicht, maar om weerspiegeling te stimuleren raad ik aan om kaarsen te gebruiken. Deze kan je vlak naast de scrying bowl zetten. Op deze manier versterkt het het reflecterende oppervlak van het water. Zorg wel dat je dit veilig doet. Plaats ze zodat ze stevig staan, je ze niet kan omstoten en niet te dicht bij oppervlakken die brandbaar zijn. Zo kan je je focussen op het scryen zelf.

Neem voor het scryen zoveel tijd als voor jou goed voelt. Soms krijg je al snel boodschappen binnen, andere keren kan het wat langer duren. Zeker in het begin. Accepteer dat het proces wat langer kan duren. Want juist door balans en rust sta je open. Laat je ogen half open en focus je in alle rust op het water in de scying bowl. Laat de beelden, geluiden en andere sensaties voorbijkomen, zonder te oordelen. Na een scrying sessie schrijf je jouw inzichten op en geef je het betekenis. Wil je begeleiding bij het scryen? Of andere vormen van divinatie leren? Stuur dan een mail naar info@moonchildren.nl om de mogelijkheden te bespreken.