Schelpenlamp twist ovaal klein 15 cm

45.00 incl. btw

Beschrijving

Schelpenlamp twist ovaal klein 15 cm

Deze schelpenlamp, gemaakt van echte schelpen, brengt een stukje oceaan in je woning. Deze unieke lamp is zorgvuldig samengesteld uit authentieke schelpen, waardoor elk lampendesign een eigen karakter heeft. De ovale vorm en het zachte licht dat door de schelpen schijnt, creëren een warme en uitnodigende sfeer. Een sfeer die je perfect helpt om te ontspannen na een drukke dag. Het helpt om je te verbinden met het element water en de rustgevende energie van de zee.

Ovale Schelpenlamp met echte schelpen kopen?

Ben je klaar om een stukje natuurlijke sereniteit en spirituele verrijking aan je huis toe te voegen? Stimuleer rust en balans, een bodem voor jouw spirituele groei!

Spirituele betekenis van schelpen

Schelpen hebben van oudsher een diepe spirituele en symbolische betekenis. In verschillende culturen worden ze geassocieerd met de goddelijke vrouwelijke energie. Ook symboliseren ze vaak geboorte, leven en wedergeboorte.

De schelpen in deze lamp zijn zorgvuldig geselecteerd en gerangschikt. Let op, het zijn echte schelpen, ze zijn dus nooit geheel perfect en kunnen scheuren of beschadigingen bevatten. Ook het design zelf zal nooit perfect zijn omdat het handwerk is. Dat is dan ook juist weer het mooie van een natuurproduct. De ovale vorm van de lamp symboliseert de oneindigheid en de cyclus van het leven, terwijl het licht dat door de schelpen schijnt, wordt geassocieerd met verlichting en wijsheid. Deze combinatie en betekenis kan je perfect voelen en gebruiken voor reflectie en zelfontdekking. Het helpt je om jezelf te verbinden met de natuurlijke stroom van het leven.

Bestel de schelpenlamp online.

Je kunt de schelpenlamp kopen in onze webshop. Als je specifieke vragen hebt kan je altijd bij ons terecht via info@moonchildren.nl