Roze kwarts sculptuur 400-500 gram

58.00 incl. btw

Compleet gepolijst Roze kwarts sculptuur van 400 – 500 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561196101 Categorieën: ,

Beschrijving

Roze kwarts sculptuur 400 – 500 gram kopen

Compleet gepolijst Roze kwarts sculptuur van 400 – 500 gram. Het sculptuur is ca. 7 x 3 x 9 cm. De vindplaats is Madagaskar. Let op! Ieder stuk is uniek en kan daarom afwijken van de foto’s. 

De werking van Roze kwarts 

Roze kwarts is een steen die staat voor liefde en harmonie. Het bevordert relaties tussen geliefden en vrienden, maar ook naar jezelf toe. Je zintuigelijke waarneming kan worden versterkt en je fantasie kan worden gestimuleerd. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. Hij stimuleert de creativiteit en laat je je schoonheid zien. Roze kwarts kan een kalmerende werking hebben bij verdriet en kan openheid, behulpzaamheid en romantiek schenken. Van Roze kwarts wordt gezegd dat hij een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. De steen heeft een heilzame werking bij borst/longkwalen, duizeligheid en ouderdomskwalen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts! 

Bestel direct online

Past dit prachtige stuk perfect bij jouw interieur? Of heb jij behoefte aan de openheid en harmonie die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel het sculptuur direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.