Roze kwarts Livinalli nr.5

50.00 incl. btw

Uniek stukje van gekristalliseerde Roze kwarts. Het Roze kwarts stukje is 3,5 x 2,5 x 2,5 cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561084156 Categorieën: ,

Beschrijving

De Roze kwarts Livinalli nr. 5 kopen

Uniek stukje van gekristalliseerde Roze kwarts. Het Roze kwarts stukje is 3,5 cm lang, 2,5 cm breed en 2,5 cm hoog. Het ruwe stukje weegt 10 gram. De vindplaats van deze Roze kwarts is Livinalli, Brazilië.

De werking van Roze kwarts

Roze kwarts is de steen van de liefde en harmonie. Roze kwarts kan je open en behulpzaam maken. Het mineraal bevordert relaties tussen geliefden en vrienden, maar ook naar jezelf toe. Roze kwarts bevordert je inlevingsvermogen, fijngevoeligheid en zelfacceptatie. De steen stimuleert de creativiteit en laat je schoonheid. Roze kwarts kan een kalmerende werking hebben bij verdriet. Roze kwarts heeft een positief effect op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Je zintuigelijke waarneming en fantasie kan worden versterkt door Roze kwarts. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Het kristal heeft een heilzame werking bij duizeligheid, ouderdomskwalen en borst/longkwalen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel de roze kwarts livinalli direct online

Past dit gekristalliseerde stukje perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de harmonie en creativiteit die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel het ruwe stukje direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.