Roze kwarts half gepolijste edelsteen nr. 05

66.75 incl. btw

Half gepolijst stuk van de half-edelsteen Roze kwarts. Deze steen is 13 cm en 1,38 kilo. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561201904 Categorieën: ,

Beschrijving

De Roze kwarts half gepolijst nr.5 kopen

Gaaf handgepolijst stuk Roze kwarts, deze is eenzijdig gepolijst. Dit stuk is 13 x 11 x 7 cm en 1380 gram. Prachtig Rozenkwarts mineraal om bijvoorbeeld ter decoratie in je woonkamer zetten om daar van de energie te genieten of om een meditatie mee te doen. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de half gepolijst Roze kwarts 

Halfgepolijste roze kwarts werkt als een kalmerende steen die helpt bij het verlichten van stress, spanning en angst. Het brengt een gevoel van innerlijke vrede en rust, waardoor emotionele wonden kunnen genezen. Roze kwarts wordt geassocieerd met het verbeteren van relaties en het bevorderen van harmonie in interacties met anderen. Het helpt bij het uitdrukken van liefde, mededogen en vergeving, waardoor conflicten kunnen worden opgelost en relaties kunnen worden versterkt.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze half gepolijste Roze kwarts perfect bij jou of in jouw praktijk? Of heb jij behoefte aan de harmonie in relaties en mededogen die de Roze kwarts edelsteen te bieden heeft? Bestel dit Roze kwarts sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.