Roze kwarts edelsteen schijf nr.12

58.00 incl. btw

Edelsteenschijf van Roze kwarts uit Brazilië. De edelstenen schijf is 12,5 cm en 305 gram. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561202352 Categorie:

Beschrijving

De edelsteen schijf Roze kwarts kopen

Prachtige schijf van de half-edelsteen Roze kwarts. De vindplaats van deze Roze kwarts is Brazilië. De schijf is 12,5 x 11,5 x 1 cm en 305 gram, de randen zijn nog ruw. Prachtige schijf om bijvoorbeeld ter decoratie in je woning of kantoor te zetten, of te gebruiken als onderzetter om edelsteenwater te maken of stenen op te laden.

De werking van de Roze kwarts edelsteen schijf nr.12

Een roze kwarts edelsteenschijf is een stuk rozenkwarts dat geslepen en gepolijst is tot een platte schijfvorm. Rozenkwarts is een populaire edelsteen die bekend staat om zijn delicate roze kleur en wordt vaak geassocieerd met liefde en emoties. De werking van een roze kwarts edelsteenschijf wordt vaak geassocieerd met de volgende aspecten: Liefde en emoties: Rozenkwarts staat bekend als de steen van onvoorwaardelijke liefde en tederheid. Het wordt vaak gebruikt om de emotionele banden tussen mensen te versterken, liefdesrelaties te bevorderen en zelfliefde te bevorderen. Helende energie: Rozenkwarts wordt beschouwd als een krachtige helende steen, zowel fysiek als emotioneel. Het wordt vaak gebruikt om emotionele wonden te helen, stress te verminderen en een gevoel van innerlijke vrede te bevorderen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Roze kwarts schijf perfect bij jou of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de onvoorwaardelijke liefde en tederheid die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel deze Roze kwarts dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.