Roze kwarts edelsteen hart nr.56

124.80 incl. btw

Groot Roze kwarts hart met wat dutsjes en een grote breuklijn. Het Roze kwarts hart is 12 x 14 x 6  cm.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561082695 Categorieën: ,

Beschrijving

Het Roze kwarts edelsteen hart nr. 56 kopen

Groot Roze kwarts hart met wat dutsjes en een grote breuklijn. Het Roze kwarts hart is 12 cm lang, 14 cm breed en 6 cm hoog. Het hart weegt 1,56 kg. De vindplaats is Madagaskar.

De werking van Roze kwarts

Roze kwarts staat bekend als de steen van de liefde. De steen bevordert relaties tussen geliefden, vrienden en jezelf. Roze kwarts stimuleert je fantasie en waarneming. Je zult meer mededogen, empathie en compassie ervaren. Roze kwarts bevordert je fijngevoeligheid en inlevingsvermogen. De steen kan een kalmerende werking hebben bij verdriet. Roze kwarts laat je jouw eigen schoonheid zien. Het mineraal heeft een positief effect op de geslachtorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. De steen kan je openheid, behulpzaamheid en romantiek schenken. Roze kwarts heeft een heilzame werking bij borst/longkwalen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel het roze kwarts edelsteen hart direct online

Past dit grote hart perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan de liefde en romantiek die de Roze kwarts te bieden heeft? Bestel het hart direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.