Rookkwarts ruw Brazilië (3 – 6cm)

9.95 incl. btw

Op voorraad

Beschrijving

Ruwe rookkwarts (steen)

Rookkwarts

Energetisch ondersteund rookkwarts je bij aarding en transformatie en is een variant van kwarts en zijn wat lichter van kleur.

Rookkwarts helpt je niet alleen om te aarden en je te ondersteunen in je transformatieprocessen maar helpt je ook om negatieve energieën af te voeren. Door het aarden wordt je ook verbonden met de aarde. Beschermt je ook tegen straling. Ondersteund je verantwoordelijkheidsgevoel en tegen ondoordacht handelen

De donkere variant is vaak (kunstmatig) gekleurd, echter de donkere varianten die je bij Caban vind zijn natuurlijk ontstaan.

Herkomst; Madagaskar

Smokey quartz helps you with grounding and transformation it is a variant of quartz and is lighter in color. The dark version is often colored (artificially). Our Smokey Quartz comes from Kazakhstan.

Smokey Quartz does not only helps you to ground and support you in your transformation processes but also helps you to drain negative energies. By grounding you are also connected to the earth. Protects you against radiation.

Supports your sense of responsibility and not to act unthinkingly

 

Disclaimer:

Edelstenen genezen niet. De beschrijving van deze en andere stenen berust op ervaring van de gebruikers en is niet wetenschappelijk aangetoond. De stenen zijn geen vervanging voor medicijnen, therapie of andere medische behandelingen. Raadpleeg bij medische problemen altijd een arts.

Wij geloven zelf dat stenen energie bevatten net als ons mensen en vooral ingezet kunnen worden ter ondersteuning van ons welzijn.