Orgonite lichtschijf Kristal

49.95 incl. btw

Orgonite lichtschijf Crystal, Bergkristal, rozenkwarts, seleniet en aluminium. Formaat 10 cm.

Op dit artikel kan geen korting gegeven worden.

Uitverkocht

Artikelnummer: ORART26 Categorie:

Beschrijving

Orgonite lichtschijf Crystal, Bergkristal, rozenkwarts, seleniet en aluminium. Formaat 10 cm.

Op dit artikel kan geen korting gegeven worden.

 

Deze Crystal Orgon Lichtschijf is in eigen atelier gemaakt en bestaat uit Rozenkwarts, Betakwarts, Seleniet en aluminium. Door de werking van de organische (hars), anorganische (metalen) lagen en de kristallen wordt deze negatieve energie omgezet in positieve energie. De werking bestaat uit de druk die de hars uitoefent op de metalen en de kristallen. Het z.g. piëzo effect.

Boven op de Lichtschijf is in lichttaal een cartouche aangebracht die CRYSTAL/ KRISTALLEN uitbeeld. Deze lichttaal kun je activeren middels een QR code die je kunt scannen met je telefoon. Via YouTube kun je kennismaken met de lichttaal, activatie en de healing. Een uniek product een unieke ervaring!!

Lichttaal is de taal van het hart, taal van de ziel. Een taal die we ook kunnen channelen van andere lichtwezens, of van onszelf uit een andere realiteit. Iedereen draagt een unieke vibratie met zich mee. Lichttaal heeft een hoge frequentie en trilling die resoneert met de ziel.  Omdat het licht is, weet het de weg naar waar de heling plaats mag vinden.  Het gaat voorbij het hoofd. Het hoofd begrijpt het vaak niet, het heeft geen referentiekader, waardoor het juist zo zuiver is.

De perfecte schijf om je kristallen, op een diep niveau te openen. Zodat je echt alles uit je kristallen kunt halen. De kristallen, intentie, lichtcodes en de hars, waar de lichtschijf uit bestaat, versterken dit proces. Kristallen bevatten heel veel informatie. Maar ook deze informatie, komt in lagen. Open je kristallen tot de volle potentie. Ook jij bent als het ware een kristal en bevat veel informatie. Ook in vele lagen, ook omdat we dingen wegstoppen en onszelf blokkeren, en leven in een wereld vol afleiding. Jij bezit ook alle eigenschappen van een kristal. Je geeft energie af, je heelt jezelf en anderen, zonder dat je dat misschien doorhebt, net als dat je ook negatieve energieën kunt absorberen, maar weer andere positief activeert. Met de lichtschijf kun je jezelf ook ontladen en opladen. En ook weer je kristalenergie activeren. Ga met de lichtschijf zitten, open je hart, verbind je, en zet je intentie om je bijv. helemaal op te laden, te ontladen, of vraag om een kristal DNA activatie.