Opaal Dendriet sculptuur nr. 03

163.00 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Dendrietopaal uit Madagaskar. Deze Opaal is 1,205 kilo en 13,5 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203786 Categorieën: ,

Beschrijving

De Opaal Dendriet sculptuur nr.03 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van Opaal dendriet. Deze Opaal is 1205 gram in gewicht en 13,5 x 10,5 x 6 cm. De vindplaats van deze Opaal is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Opaal dendriet

Dendrietopaal kan de spirituele groei en bewustwording bevorderen door het openen van het derde oog chakra en het stimuleren van intuïtie en spiritueel inzicht. Het kan helpen bij het verkennen van hogere dimensies van bewustzijn en het begrijpen van spirituele concepten.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaal dendriet perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de spirituele groei en inzichten die de Opaal dendriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.