Opaal Dendriet sculptuur nr. 02

74.00 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Dendrietopaal uit Madagaskar. Deze Opaal is 545 gram en 11,5 cm hoog.

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203779 Categorieën: ,

Beschrijving

De Opaal Dendriet sculptuur nr.02 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van Opaal dendriet. Deze Opaal is 545 gram in gewicht en 11,5 x 7 x 4,5 cm. De vindplaats van deze Opaal is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Opaal dendriet

Dendrietopaal wordt beschouwd als een helende steen op zowel fysiek als emotioneel niveau. Het kan helpen bij het verlichten van stress, angst en depressie, en het bevorderen van een gevoel van rust en kalmte. Op fysiek niveau wordt het soms gebruikt bij de ondersteuning van het immuunsysteem en het bevorderen van een algemeen gevoel van welzijn.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaal dendriet perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de verlichting van angst en depressie die de Opaal dendriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.