Opaal Dendriet sculptuur nr. 01

211.00 incl. btw

Handgeslepen sculptuur van de half-edelsteen Dendrietopaal uit Madagaskar. Deze Opaal is 1,561 kilo en 16,5 cm hoog. 

Uitverkocht

Artikelnummer: 8718561203762 Categorieën: ,

Beschrijving

De Opaal Dendriet sculptuur nr.01 kopen 

Prachtig edelstenen sculptuur van Opaal dendriet. Deze Opaal is 1561 gram in gewicht en 16,5 x 10 x 6,5 cm. De vindplaats van deze Opaal is Madagaskar. Je ontvangt het stuk van de foto.

De werking van de sculptuur Opaal dendriet

Dendrietopaal wordt vaak geassocieerd met de natuur vanwege de dendritische insluitsels die lijken op planten, bomen of mossen. Het dragen of werken met dendrietopaal kan helpen om een diepere verbondenheid met de natuur te ervaren en om in contact te komen met de natuurlijke wereld. Vanwege zijn associatie met planten en groei, wordt dendrietopaal vaak gezien als een steen van groei en persoonlijke ontwikkeling. Het kan helpen bij het bevorderen van innerlijke groei, zelfontdekking en het bereiken van persoonlijke doelen.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Opaal dendriet perfect in jouw interieur of in jouw winkel? Of heb jij behoefte aan de verbondenheid met de natuur en persoonlijke groei die de Opaal dendriet edelsteen te bieden heeft? Bestel de sculptuur dan direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.